?

Log in

Saara [userpic]
by Saara (lucretiah)
at September 3rd, 2008 (01:54 am)

Hei kaikki laittomuuksia harrastavat!

Supernaturalin 4. kausi näyttäisi alkavan jenkeissä 18.9.2008!

Itse ainakaan en jaksa odottaa paria vuotta sen näkemiseen ja aion katsoa sen jenkkiaikataulun mukaan!

Ja miitistä saa postailla kuvia yms. meille, jotka emme paikalle päässeet =)

ms.tilhi, bohemian waxwing [userpic]
Miittiin tuleville.
by ms.tilhi, bohemian waxwing (frikatilhi)
at July 15th, 2008 (09:54 am)

Moro, nyt tulee viimeinen miittiposti. Vielä ehtii mukaan!

Lauantaina nähdään kello 14 Turun rautatieasemalla pääovien edessä. Juna Helsingistä on perillä tasalta, juna Tampereelta viittä vaille.

Helsingistä tulijat (phemie, oikku, heizqu ja teithwr) aikovat tavata rautatieaseman lipunmyyntisalin ovien luona klo 1145/1150, siihen joukkoon saa liittyä. Jos Tampereelta tulee muita kuin minä (tähän mennessä ei kai muita ilmoittautuneita), kertokaa niin voidaan sopia treffit myös.

Ensiksi mennään katselemaan Turun linnaa, jos joku haluaa tulla sinne suoraan (ainakin vierasesine), niin 14.40 voisi olla hyvä aika. Opastuskierrokset lähtevät tasalta, joten tähdätään siihen kolmeksi.

Linnakierroksen jälkeen mennään syömään, ja siis luultavasti sinne Dennisiin. Ehkäpä viiden tienoilla? (En tiedä, kauanko linnassa menee.) Muutama taisi olla liittymässä seuraan näitä aikoja (crash_girl, telleer, bluesbell), varmaan numeroiden vaihto on paikallaan niin löydätte meidät sitten.

Sen jälkeen tehdään mitä huvittaa, mennään esim. tsekkaamaan Hunter's Inn, kun se kerran herätti edellisessä postissa kiinnostusta. :D Meillä on keskustassa myös Omenahotellihuone. Muita yösijan tarvitsijoita kuin me omppumajoittujat ei ole ainakaan vielä ilmaantunut. Kerro heti jos majoitusta tarvitset.


Jos et ole vielä sitä ilmaissut edellisessä postissa, nyt voisit vielä kertoa, missä kohtaa liityt mukaan, niin tiedetään odotella. Myöhemmin mukaan tulevien olisi varmasti hyvä hankkia miun puhelinnumero, sen saat sähköpostaamalla frikatilhi(at)livejournal.com tai antamalla oman sähköpostiosoitteesi kommenteissa.

\o/

ms.tilhi, bohemian waxwing [userpic]
Ilmoittaudu miittiin!
by ms.tilhi, bohemian waxwing (frikatilhi)
at July 7th, 2008 (11:45 pm)

Heippa taas!

Miittiin on enää alle kaksi viikkoa (maaginen päivämäärähän on 19.7.) ja on aika ilmoittautua!

Hihkaise siis:
-että olet tulossa
-tarvitsetko majapaikkaa
-voitko tarjota majapaikkaa ja kuinka monelle

Pohdimme tuossa, että yksi ohjelmanumero voisi olla kierros Turun linnassa. Itse en ainakaan koskaan ole käynyt. Pääsymaksu on 7 euroa, opiskelijat puoleen hintaan, opastus 2 euroa/henkilö. Kummituskierroksia valitettavasti ei kesällä järjestetä, mutta eiköhän tuo normikierroskin ole ihan mielenkiintoinen.

Hihkaise siis myös oletko kiinnostunut Turun linnasta.

Ehdotukseni ohjelmaksi olisi seuraava (hihkaise myös mielipiteesi siitä):
-treffataan kaupungilla/rautatieasemalla esim. kahdelta iltapäivällä.
-kuljetaan/busseillaan (säästä riippuen) linnaan
-mennään syömään (ehdotettu esim. Dennis)
-gwain tarjosi lukaaliaan illanistumispaikaksi, voidaan mennä sinne tai siirtyä esim. jokilaivalle, jotka kesäisessä Turussa ovat mainioimpia terasseja. Turussa on myös pubi nimeltä Hunter's Inn. Vink vink.

phemien kanssa arvotaan vieläkin sitä, haluttaisiinko ottaa huone Omenahotellista. Sitä voisi siis myös käyttää tukikohtana keskustassa. Olisiko kukaan kiinnostunut jakamaan huonetta?

Mikäli jollain on takataskussa kivoja trivioita tai muita hienoja ohjelmanumeroita, kaikki ovat tervetulleita. (Jäiköhän siitä vuoden takaisesta kerrasta mitään käyttämättä?)

\o/ \o/ \o/

ms.tilhi, bohemian waxwing [userpic]
Miitti!
by ms.tilhi, bohemian waxwing (frikatilhi)
at June 23rd, 2008 (10:10 am)

Keskustellaanpa miitistä tästä eteenpäin täällä.

Päivämäärä-äänestyksen tulokset, eli miitin päivämäärä ja paikkaCollapse )

ms.tilhi, bohemian waxwing [userpic]
Lisää miittiasiaa
by ms.tilhi, bohemian waxwing (frikatilhi)
at June 15th, 2008 (10:54 pm)

Ristiinpostaan näitä tänne omasta journalistani, niin ei kukaan kiinnostunut missaa.

Lisää kesämiittiin liittyviä asioita sekä jatkoäänestys täällä. Monet uudetkin ihmiset olivat kiinnostuineita ja tulossa, joten sen ei kannata antaa estää, vaikkei ketään tunnekaan!

ms.tilhi, bohemian waxwing [userpic]
Kesämiitti!
by ms.tilhi, bohemian waxwing (frikatilhi)
at June 11th, 2008 (07:58 pm)

Heippa finnchesterit.

Keväällä tavatessamme fanityttöjen kesken puhuimme, että kesällä pitää miittailla taas. Nyt sitten pistin pollin pystyyn omaan journaliini siitä, mikä olisi hyvä ajankohta.

Siitä, mitä siellä sitten tehtäisiin, tai missä edes oltaisiin, ollaan vasta keskustelemassa. Helsinki kai olisi todennäköisin vaihtoehto? Suokkia tai Lintsiä on muun muassa ehdotettu. Luultavasti jotain epävirallista hauskaa yhdessäoloa olisi luvassa, ja sensuroimatonta fanityttöseuraa!

Eli tuonne äänestämään, jos tekee mieli mukaan. Ehdotuksia ja ideoita pitää esittää, täällä tai tuolla.

There's a scientific explanation for that [userpic]
Supernatural Magazine #2 Kukunorissa
by There's a scientific explanation for that (hugemind)
at February 11th, 2008 (06:36 pm)

Poikkesin tänään Kukunorissa, ja heillä oli hyllyssä useampikin kopio "Supernatural Magazine" #2:ta (n. 5 kpl Sam-kannella ja n. 4 tekstillisellä kannella, hinta molemmilla 8.40€). Origins-sarjakuvista oli yksi kappale numeroita 3,4 ja 6. Uutena havaintona bongasin Inkworksin SPN S2 keräilykortteja (hinta 3€/kuuden kortin paketti).

Kassalla selvisi, että lehteä meinataan tilata jatkossakin, samoin kuin t-paitoja ("tyttöjen koossa", mahd. samalla printillä jota aiemminkin oli tarjolla). Olivat liikkeessäkin huomanneet, että faneja löytyy yllättävän paljon. :)

korppisusi [userpic]
Finncon 2008
by korppisusi (korppisusi)
at January 21st, 2008 (11:48 pm)
Tags:

Hei kaikki!

Finncon08 (suomen suurin scifi&anime-tapahtuma,http://www.finncon.org/)
järjestetään Tampereella 26.-27.7.2008 ja ohjelmasuunnittelu on jo kovasti käynnissä. Itse olen mukana tämän vuoden coniteassa, joka näitä ohjelma-asioita säätää ja lupasinkin ottaa teihin yhteyttä. Suunnitelmissa olisi ainakin tilat, joissa voisi pitää parin tunnin miitin ja jonkinlainen paneelikeskustelu isommassa salissa.

Paneelikeskustelua on alustavasti ideoitu sellaiseksi, että siihen saisi muidenkin sarjojen faneja (buffy, heroes, xena), ja kyseessä olisi jonkinlainen 'miksi minä katson ja fanitan kyseistä sarjaa'. Kuulostaisiko tämä kiinnostavalta ja jos ei, niin millaista ohjelmaa haluaisitte järjestää? Toivottavasti tämä ei sotke ihan hirveästi sitä Jyväskylään suunniteltua tapaamista..

- [userpic]
by - (soyoung)
at September 9th, 2007 (10:13 pm)
okay

current mood: okay

Heijs.

Taas ilmoittelen itsestäni ja muusta, nyt kun eletään näitä kivoja kirpeitä syyskuun päiviä kerran jo.

Eli Supernatural-tapahtuma kesällä 2008 on ehkä mahdollinen. Kysyntä ei ole ollut ihan niin innostunutta kuin odotin, mutta mahdollisesti silti tapahtuma on siis tulossa. Ymmärrettäväähän on, että ihmiset eivät vielä osaa sanoa ensikesän menoista ja tapahtumista.

Tapahtumallekaan ei ole toistaiseksi keksitty vielä edes nimeä (jep, sehän se tärkein onkin ;) ) saatika päivämäärää asetettu, mutta olisikin ihan kiva näin etukäteen jo kysellä, että olisiko kansalla nimiehdotuksia ja mitä kaikkea odottaisitte tälläiseltä tapahtumalta?

- [userpic]
by - (soyoung)
at August 23rd, 2007 (07:16 pm)
sick

current mood: sick

Huh. Töitä on riittänyt ja ajatukset kaikesta muusta on jääneet hieman taka-alalle. Mutta!

Onkohan meitä jyväskyläläisiä Supernatural-faneja paljoltikin? Ilmoittautukaa, jos olette lähiseudulta tai ihan Jyväskylästä, olisitte kiinnostuneet järjestämään tapahtumaa (kokemusta ei tarvitse välttämättä olla, jos intoa löytyy senkin edestä) ja jaksaisitte tehdä töitä sen eteen noin vajaan vuoden verran tiiviisti (en nyt tarkoita, että joka päivä ja yö, mutta sen verran että pääsisitte kokouksiin ja vastaavaa noin kerran, pari kuukaudessa).

Ja sitten toinen asia:

Kuinka moni olisi kiinnostunut osallistumaan Jyväskylässä järjestettävään Supernatural-tapahtumaan kesällä 2008? Kyseessä ei olisi luultavasti täysin osallistumismaksuton tapahtuma, mutta osallistumismaksu olisi pienehkö, max 20e. Mikäli mennään FinBuffyn säännöillä, tapahtuma olisi vajaan vuorokauden mittainen fanimiitti, jossa nimensä mukaisesti fanit voisivat tavata toisiaan, keskustella Supernaturalista ja tietty sitä ohjattua ohjelmaakin löytyisi koko päiväksi tilaisuutta varten vuokratuissa tiloissa. Hinta sisältää ruoan (esim. pizzan).

Infotkaa, kyselkää niiltäkin jotka eivät käytä Livejournalia (eli suomeksi: pastetkaa tätä viestiä Supernatural-foorumeille ja vastaaville), kuulostelkaa ihmisiä ja vastailkaa.

Osallistujia tarvitaan vähintään 30-40, jotta tapahtuma olisi mahdollinen. Vielä ei sii tarvitse sitovasti ilmoittautua, ainoastaan etukäteen ilmoittaa kiinnostuksestaan ja mahdollisista aikatauluista (ei tarvitse sen kummemmin kuin että alkukesä, keskikesä, loppukesä...).

Kiitos ja kumarrus!