?

Log in

There's a scientific explanation for that [userpic]
Talk show -esiintymisiä: Jensen!
by There's a scientific explanation for that (hugemind)
at January 14th, 2009 (05:34 pm)
Tags: ,

Tänään pitäisi Jimiltä tulla klo 23.00 Jimmy Kimmel Liven jakso, jossa on Jensen vieraana (esitetty Jenkeissä viime viikolla). Eilisessä jaksossa oli vieraana Jeff ja tuon jakso uusinta menee Jimillä paraikaa.

Comments

Posted by: ((Anonymous))
Posted at: April 14th, 2009 07:34 pm (UTC)
5. kausi vahvistettu jenkeissä

En tiedä, onko tälle tilausta, mutta Supernaturalille on vahvistettu 5. kausi jenkeissä (mitä meikä odottaa pirun malttamattomasti). Neloskausi on ollut aivan huippu, ja nostanut katsojalukemat jenkeissä. Kaudella esitellään uusi vieraileva näyttelijä (joka on muuten aivan huippu, ehdottomasti lemppareitani), mutta ei siitä enempää, ettei tule spoilattuja niille, jotka eivät sitä halua. Supernaturalin imdb sivuilta voi käydä bongaamassa :).

Pahoittelut, jos postaus meni väärään paikkaan, mutta en ehtinyt syventyä sivustoon. Loistavaa huomata, että minä ja kamuni ei olla ainoita sarjaa (hulluna) diggaavia =).

Posted by: There's a scientific explanation for that (hugemind)
Posted at: April 16th, 2009 10:18 pm (UTC)
Re: 5. kausi vahvistettu jenkeissä
Dean - rock on

Viitoskausi on varmistettu, aivan totta! Helposti vaan unohtuu päivittää uutisia tänne, kun niistä on ensin puhuttu paljon muissa yhteisöissä ja Suomi on niin jäljessä sarjan esittämisessä.

Tervetuloa! Täältä pitäisi löytyä samanhenkistä väkeä, vaikka hieman hiljaista onkin viime aikoina pidellyt. :)

Posted by: ((Anonymous))
Posted at: April 14th, 2009 07:37 pm (UTC)
5. kausi vahvistettu jenkeissä

En tiedä, onko tälle tilausta, mutta Supernaturalille on vahvistettu 5. kausi jenkeissä (mitä meikä odottaa pirun malttamattomasti). Neloskausi on ollut aivan huippu, kaikkien aikojen paras, ja nostanut katsojaluvut jenkeissä. Kaudella esitellään uusi vieraileva näyttelijä (jolle täysi kymppi, ja josta tuli jo kauden ensimmäisestä jaksosta lähtien ehdoton lempparini Wichesterien lisäksi), mutta ei siitä enempää, ettei tule spoilattuja niille, jotka eivät sitä halua. Supernaturalin imdb sivuilta voi käydä bongaamassa kyseisen komistuksen :).

Pahoittelut, jos postaus meni väärään paikkaan, mutta en ehtinyt syventyä sivustoon. Loistavaa huomata, että minä ja kamuni ei olla ainoita sarjaa (hulluna) diggaavia =).

3 Read Comments